Wednesday, August 19, 2009

bunga pink twin roses

Salam semua.....
N3 kali ni cikintan nak tunjuk koleksi yg single2 jek..pasal teaset suma da abes cikintan share ngn kakak2 n abg2 suma......ni pon bila da di suruh amek oleh assistant apek tu....klau ikutkan hati cikintan nak amek tea set yg lengkap jek....voleh?heheh siap bgtau apek tu cam tu....nasib x kene debik...dush!!!...sweetkan color rose ni....mmg pasti ramai kakak2 dah ade set cwn dia dan teko sekali....haaaiiii..nasib badan....

12 comments:

Mat Gebu said...

salam cik intan...adehh lawa2 leer sugar pot..pstt kalau dpt sugar pot and cremaer jug bunga kangkung mcm set cik intan yg dulu tuu, jgn lupa jual kat saya yeaa..kita tak dak lagi benda alah tu...hehehe

Cikintan said...

salam cik mat...

heheh....insyaAllah...kok jumpa saya inform.....
yg saya punye tu main nasib2 jek....huh..kenangan koleksi pertama....

azlina said...

salam intan bila rasanya nak lelong set bunga ni yea..he..he..nak beli

Cikintan said...

salam...

muahaahaaa...akak ni...tunggu saya hilang nafsu dulu kat hobi nih..
eh..tp x mustahil jugak tau!!!

kak ina kl said...

salam ..wah..wah..dah lawan akak dah ni..lagi best dia punya...

mcm peminat kat atas tu..klu berlebih lelonglah dgn kami ni ye..

Cikintan said...

salam kak ina kl...

kakahhh....mana lak kita lawan tokey....
tp kan kawan2 intan suma kata intan ni da masuk fasa macik2....suka benda mcm mak2 diorg....

tah kak azlina....klau nak lelong tu...timbang kati pon kita x kisah....hehehe

~Yatt~ said...

salam intan..adusss lawa ler sugar bowl nie..sy ada tekonya sajer..memang berkilat2 sugar bowl nie..almaklum ler..anak dara..ekeke.. :)

Gee said...

Salam intan.

Cunnye sugar bowl tu - twin roses. Akak ade set itu tapi blm sempat nak posting.

Cikintan said...

salam yatt...

tu kilat tu pasal hari2 mandi bunga....

Cikintan said...

salam kak gee...

hwaaa.....bestnye kak....apa akak lambat posting...nak gosok bagi kilat dulu ke.....hehehe

azah said...

salam intan...mak oii lawanya..bila dah raso nak glamour balik, dah tak nak join makcik2 ni...jual la yor kat mak cik..hehe..tapi hargo untuk wargo tuo la yor...hehehe

Cikintan said...

salam kak azah...

hahah..ait...cucuk jarum nampak...heheh
harga utk warga tua?eh lagi tua lagi antik dan mahal kan..hehehe...
nanti saya pegi KK siap la akak....