Monday, July 27, 2009

sakura ku....















salam hari senin semua...


ni koleksi yg tak lengkap..masih nak mencari cari ibu kepada sakura ku ini...

lagi satu cawan bercorak hitam ni tak dapat di kenal pasti apa namanya...pon tak ada teko....

mano den nak kebas teko ni....

5 comments:

Sarah95 said...

salam..selamat menjadi pengumpul pinggan mangkuk lama....jemput2 ke kedai antik akak..heheh

~Yatt~ said...

salam intan..teko sakura boleh order ngan tasha..yg corak hitam tu lain kan..jarang jumpa & say pun takdak lagi corak tu..

Cikintan said...

salam yatt...tu la ujung minggu ni nak cari kot ada teko ni kat kedai apek nuuun ha....klau compom takdek tu yg nak beli on line ni ha...
time kasih ya..nnti intan check kat blog tasha...

aj said...

hi intan.. waa da bukak da blog... kalau senang mai la singgah kedai aj. hehe.

Cikintan said...

salam kak sarah & kak ajmah
hahaha....mmg saya rajin pegi intai2 kat blog kakak berdua