Wednesday, July 29, 2009

bunga padi







salam semua.



bunga padi ni mmg da berada dalam lemari semua pengemar set cawan dan pinggan lama....masa beli ni mmg da siap complete dgn bekas susu dan gula....kira ni hasil tangkapan yg lengkap untuk saya...memula tengok macam suram jek set bunga padi nih pasal tak warna warni..tp bila da susun santik santik dalam lemari bercermin dan kasi lighting suma....wallaaaaa....balik jek kerja terus duduk depan tv sambel jeling2 kat set ni....



6 comments:

Mat Gebu said...

salam...saya tak de pun set ni, dah lah teko dia lawa, cawan pun lawa, creamer jug pun lawa...terjeless kejap!!...

Cikintan said...

salam..

jangan la terjeles cik mat...muncung creamer mug tu mmg saya sengaja suruh dia posing cam angelina jolie

kak ina kl said...

SALAM INTAN...WAH JELOUSNYA TGK KOLEKSI BUNGA PADI KAMU NI..KALAU ADA LAGI BAGILAH TAU KAMI NI..SEREMBAN BUKANNYA JAUH PONG..

TQ SUDI LINK AKAK..NANTI AKAK ADD YE..

Cikintan said...

salam kak ina....

hahah...koleksi ni ada kawan yg kirim...tp semalam pi merempit xdapt jumpa satu set cam ni...jumpa cawan 6 biji jek...apek tu kata store dia tu blom abes dia punggah....rasa mcm nak pi buat part time tolong dia cari jek....
mencabar jugak yg kak..sbb biasanye dpt cawan xdek pulak teko...dpt teko xdek pulak cwn....

nor64 said...

slm intan..set padi ni akak ada teko & cwnnya lengkap..cuma set creamer tu x de..kalau intan sudi boleh ke tlg carikan utk akak..ada piring lepernya lagi best....dapek yo akak longkapkan set tu...he he

Cikintan said...

salam kak nor64

pasal creamer set tu..insyaAllah itn akan belikan klau ada....dia cam nasib2 jek...tp kak nor64 jgn risau ye..ade rejeki..ketemu jua ;D